Κώστας Μπακογιάννης: Είμαι μεγάλος φαν του Παντελίδη

Για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος

Για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, κ. Κώστας Μπακογιάννης, στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

«Γνωριστήκαμε στο πλατό μιας τηλεοπτικής εκπομπής» λέει ο περιφερειάρχης. «Εγώ πήγα από μόνος μου και συστήθηκα, λέγοντας ότι είμαι μεγάλος φαν του. Και είναι αλήθεια! Από την πρώτη στιγμή που τον άκουσα, όταν κάποιοι συνεργάτες μου έδειξαν το βιντεάκι του στο youtube, το ‘Συνοδεύομαι’, μου άρεσε πάρα πολύ! Την επόμενη μέρα, σχεδόν το χορεύαμε. Από τότε, αυτός ο αυθορμητισμός που είχε, αυτό το αληθινό το οποίο εξέπεμπε, αλλά και όλη του η πορεία, το αυτοδημιούργητο, που ήταν σαν ένας από εμάς κι έγινε φαινόμενο, εμένα κάτι μου είπε». 

Το χαρακτηριστικό του Παντελίδη ήταν ότι «δεν τραγουδούσε μόνο γι’ αυτούς που πήγαιναν στα μπουζούκια, αλλά για όλους».  

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, ήταν ίδιος τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. «Εσείς ξέρετε πολύ καλά πώς ο κόσμος προσποιείται μπροστά στις κάμερες. Εκείνος ήταν ανεπιτήδευτος».

Ο Παντελίδης πέρασε διάφορα στάδια ως καλλιτέχνης, όπως αυτό της αμφισβήτησης, τόσο της μουσικής όσο και των στίχων του. «Είναι κι αυτό κομμάτι της ζωής. Ευτυχώς ή δυστυχώς, πρέπει να αμφισβητηθείς. Μακάρι να μάθουμε όλοι κάτι από αυτό. Είναι πολύ εύκολο, ξέρετε, να λες το κακό. Μερικές φορές, ακόμα και στην κατάσταση που είμαστε, αξίζει να λες και το καλό».