Γιακουμάτος: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική

"Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά. Είναι οι επίκτητοι και οι συγγενείς..."

Μία… επιστημονική ανάλυση της ομοφυλοφιλίας έκανε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως η ομοφυλοφιλία είναι μία κολλητική αρρώστια και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει… κολλήσει: «Εχω το χούι να μην είμαι ομοφυλόφιλος, άρα πρέπει να μου αρέσουν οι γυναίκες. Τι να κάνουμε; Να μου αρέσουν οι άνδρες; Είναι της μόδας τώρα, αλλά εγώ αυτή τη μόδα δεν την πάω, είμαι εκτός. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το ωραίο φύλο». 

Στη συνέχεια, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εξήγησε τα δύο είδη ομοφυλόφιλων: «Ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών, για να το καταλάβετε ιατρικά: είναι ο επίκτητος και ο συγγενής, ο οποίος γεννιέται έτσι. Εκεί δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, έτσι γεννήθηκε. Τα οιστρογόνα του ήταν περισσότερα από τα ανδρογόνα».

Μάλιστα περιέγραψε πώς η τηλεόραση προβάλει ως επιτυχημένους τους ομοφυλόφιλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται παράδειγμα για τα παιδιά.

«Στην τηλεόραση, η οποία μπαίνει στο σπίτι μέσα, όλα τα παραδείγματα, το 90%, που είναι επιτυχημένα είναι ομοφυλοφιλικά», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Όταν το παιδί βλέπει πως ανεβαίνει, ανεβαίνει… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια», είπε.

Ωστόσο, φρόντισε να τονίσει ότι δεν έχει τίποτα με τους ομοφυλόφιλους. «Δεν έχω πρόβλημα και έχω πάρα πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Δεν με ενδιαφέρει η συμπεριφορά η σεξουαλική του καθενός - είναι δικό του θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να μου αναγάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση».