Ηλίας Ψινάκης: Ποιος και γιατί μου επιτέθηκε στην τουαλέτα

«Ο συγκεκριμένος κύριος είχε ξανάρθει στο δημοτικό συμβούλιο με αυγά, με γιαούρτια, αλλά δεν ήμουν στο συμβούλιο γιατί ήμουν με τον Κινέζο πρέσβη»

Στο επεισόδιο που συνέβη στο δημοτικό συμβούλιο του Μαραθώνα, όταν τον κλείδωσαν στην τουαλέτα κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρθηκε στην κάμερα της εκπομπής “La Biri Biri” ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

«Δεν πρόλαβαν να φύγουν οι Κινέζοι κι έγινε αυτή η αηδία, μια σαχλαμάρα από άτομα σαχλαμάρες. Ο συγκεκριμένος κύριος είναι παντρεμένος με μια πρώην δημοτική μου σύμβουλο, που ήταν στην παράταξη. Αυτή η κυρία, στους τέσσερις μήνες, μαζί με έναν άλλον κύριο, έναν πολύ στενό φίλο οικογενειακό, παραιτήθηκαν και έκαναν αντιπολίτευση, με την έγγραφη δικαιολογία ότι δεν βλέπουν αποτέλεσμα από τη δημοτική αρχή. Ο συγκεκριμένος κύριος είχε ξανάρθει στο δημοτικό συμβούλιο με αυγά, με γιαούρτια, αλλά δεν ήμουν στο συμβούλιο γιατί ήμουν με τον Κινέζο πρέσβη» είπε ο κος Ψινάκης.

«Ήμουν πέντε ώρες στο συμβούλιο, κάποια στιγμή έπρεπε να πάω να αδειάσω τον… καθετήρα. Αυτός ο κύριος ήρθε, νόμιζε ότι δεν έχω φρουρά και μπήκε να με πλακώσει, την ώρα που εγώ έβγαινα από την τουαλέτα. Ευτυχώς ο αστυνομικός μου τον πρόφτασε και τον έβγαλε έξω. Μου είπε η ασφάλεια να μείνω για λίγο μέσα μην γίνει καμιά μανούρα και αυτός μετά την κοπάνησε» εξήγησε ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος τόνισε ότι δεν τον φυγάδευσαν. 

«Δεν του επιτέθηκε κανένας συνεργάτης μου, μόνο ο φρουρός τον απομάκρυνε. Δεν ήρθε να με φιλήσει στο στόμα με γλώσσα, ήρθε να με πλακώσει. Να κινηθεί δικαστικά, αυτός θα πάει μέσα, εγώ πήγα στο μπάνιο. Η αλήθεια είναι μία και την ξέρει η αστυνομία», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Ψινάκης.