Βύρων Πολύδωρας: Η ηγεσία της ΝΔ ήθελε να ήμουνα φίλος του Χριστοφοράκου

"Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου;"

Τη στενοχώρια του για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας η οποία ανέφερε ότι «Το πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το ΕΣΡ», μετά την ανακοίνωση για υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΕΣΡ .

Ο ίδιος έσπευσε να πει με συνέντευξή του στην ΕΡΤ πως «η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα τον τιμά».

«Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Τι θέλουν να με εξορίσουν; Να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου; Ένιωσαν σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός χειρότερος κι από αυτόν της Ιταλίας» είπε στην στάση της ΝΔ. «Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί» συνέχισε για να επαναλάβει πως η πρόταση, την οποία αποδέχθηκε αμέσως, τον τιμά ιδιαίτερα. "Ίσως δεν τους αρέσει που δεν ήμουνα φίλος του Χριστοφοράκου", είπε υπαινικτικά ο κ. Πολύδωρας.

«Αποδέχθηκα την πρόταση για να εκτονώσω την κατάσταση στο ΕΣΡ» είπε ο κ. Πολύδωρας για να τονίσει ωστόσο πως «Έχω την εντιμότητα να παραιτηθώ, δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις».

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο υποψήφιος για την προεδρία του Συμβουλίου ξεκαθάρισε ότι δεν είναι γαντζωμένος από καμία θέση, ενώ σημείωσε ότι δεν θέλει να «φέρει σε δύσκολη θέση τον Πρωθυπουργό».

«Τα μίντια, υποκινούμενα από τα γνωστά κέντρα, θέλουν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου» συμπλήρωσε και επανέλαβε την πικρία του.

Παράλληλα, καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση «τακτικισμούς, με στόχο να ρίξει την κυβέρνηση».