Δρογώσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το Twitter, καλά να πάθω…

Θέση στη συζήτηση περί "έμμισθων τρολ" στα social media παίρνει ο γνωστός τραγουδοποιός

Θέση αναφορικά με τα περί “έμμισθων τρολ” στο Twitter, με αφορμή τον θάνατο του blogger “Galaxyarchis” και τις σχετικές συζητήσεις στα social media, παίρνει μέσω Twitter ο γνωστός τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης.

Ο άλλοτε υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ, που το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε, ζητώντας μάλιστα «συγγνώμη» από τον κόσμο, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση που στήθηκε κατά τη διάρκεια και μετά το “κίνημα των αγανακτισμένων”, καταφέρνοντας να κυριαρχήσει στο Twitter.

Στις διαδοχικές αναρτήσεις του, ο Στάθης Δρογώσης αναφέρει:

«Λίγα λόγια για τα τρολς του τουιτερ...

Το διάστημα 2011-2012 οι πιο πολλές περσόνες εδώ έγραφαν αυθόρμητα. Υπήρχε μια δικτύωση λόγω των αγανακτισμένων. Κάτω πλατεία.

Μαζί με αυτές τις αριστερές ανένταχτες φωνές βγήκαν κι οι πρώτες δεξιές αντιμνημονιακές ΑΝΕΛ ή γραφικοί πάνω πλατείας. Το αντιμνημονιακό στρατόπεδο έβρισκε εύκολα ανθρώπους στο τουιτερ.

Ήταν σαν κίνημα η κατάσταση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε πανέξυπνα την κατάσταση. Κυριάρχησε στο τουιτερ με τη βοήθεια μας. Άλλωστε δεν ήθελε πολύ κόπο να ακυρώνεις Σαμαρά Μετά το 2013 τα πράγματα σταματάνε να είναι ακηδεμόνευτα. Φτιάχνεται ομάδα κανονική με πολιτικά χαρακτηριστικά. Τα πρώτα δεξιά τρολ βγαίνουν το 2013 και είναι σαφώς πληρωμένοι της ΝΔ.

Η φάση γίνεται σκληρή.

Μέχρι και το δημοψήφισμα η αριστερά του τουιτερ είναι ενωμένη. Μετά όμως… Οι πιο πολλοί φεύγουν από το κόμμα. μερικοί στοχοποιούνται .Κι εγώ λόγω αφέλειας βρέθηκα στο στόχαστρο.

Καλά να πάθω».