Τζιτζικώστας: Κέρδιζα σχεδόν σε όλα τα εκλογικά τμήματα και με σταμάτησαν

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν, την Κυριακή θέλω εκλογές. Γιατί φοβούνται την κάλπη; Γιατί αποφεύγουν την ετυμηγορία του κόσμου;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

"Μόνο σε 5 τμήματα κέρδιζε ο Μεϊμαράκης που πανηγύριζε! Εμείς κερδίζαμε στα περισσότερα από τα 100 εκλογικά τμήματα με διαφορά".

«Δεν καταλάβατε ότι η Νέα Δημοκρατία θα είχε νέο αρχηγό χθες; Ο κύριος Μεϊμαράκης ήταν μπροστά μόνο σε πέντε τμήματα. Χθες η Νέα Δημοκρατία γύρισε σελίδα. Ποιος δέχθηκε περισσότερες επιθέσεις από εμένα σε αυτή την προεκλογική περίοδο;», πρόσθεσε ο κύριος Τζιτζικώστας.

«Φοβήθηκαν εμένα γιατί από πίσω μου δεν υπήρχε κανένα σύστημα και κανένας μηχανισμός. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την αλήθεια ο κόσμος την κατάλαλαβε. Ζήτησα την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη για πολιτικούς λόγους. Είσαι πρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία και δεν έχουν προχωρήσει οι εκλογές; Τον είδατε πουθενά τις τελευταίες ώρες να βγει να απολογηθεί;», ανέφερε σε έντονο ύφος. 

«Χθες βγήκε ο νικητής ο ΣΥΡΙZA. Του δώσαμε το δικαίωμα να μας βγάλει γλώσσα», σημείωσε.