Κανέλλη σε Κασιδιάρη: Ξέρω να ξεχωρίζω τη μπουνιά από το χαστούκι

Μέσα σε μια κατάμεστη δικαστική αίθουσα η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη περιέγραψε με μελανά χρώματα την επίθεση που δέχτηκε από τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1.

Η μάρτυρας έκανε λόγο για τέσσερις μπουνιές που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος, όπως είπε, ήταν εκτός ελέγχου με αφορμή αιτιάσεις της Ρένας Δούρου για δικαστικές του εκκρεμότητες.

"Προσπάθησα να μην πέσω κάτω. Δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι.. Έχω πάει σε πολέμους ξέρω να ξεχωρίζω την μπουνιά από το χαστούκι."

Η Λιάνα Κανέλη ανέφερε ότι από τα χτυπήματα επιδεινώθηκε η υγεία της.

"´Ημουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική...Μετά ήρθαν οι ναυτεργάτες, ο φόνος του Φύσσα..."είπε η Λιάνα Κανέλη προκαλώντας αντιδράσεις στο ακροατήριο.

Μάλιστα το θερμόμετρο ανέβηκε ακόμη περισσότερο όταν η κα Κανέλλη είπε "οι κομμουνιστές παλιοί και καινούργιοι ορθώνουν ανάστημα στον φασισμό". Η συνήγορος υπεράσπισης την αποκάλεσε πρώιμη κομμουνίστρια.
Η αποστροφή αυτή προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες  και βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος της βουλευτού από τους υποστηρικτές του κατηγορουμένου και την διακοπή του δικαστηρίου.

Στην έδρα του δικαστηρίου τοποθετήθηκε υπολογιστής προκειμένου να προβληθεί το επίμαχο βίντεο.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή, όπως είπε, δεν προηγήθηκε άρση ασυλίας για την πράξη που καλείται να λογοδοτήσει ο Ηλίας Καδιδιάρης.

Αυτή την ώρα καταθέτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1.