“Προχωρημένη” Νιγηριανή καλλονή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Είναι νέα, ωραία και αναστατώνει τους ψηφοφόρους της. Ο λόγος; Για την Κατερίνα Καλαγκμπόρ, τη Νιγηριανή καλλονή η οποία θα είναι υποψήφια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η Κατερίνα είχε θητεύσει στο παρελθόν ως εκπρόσωπος Τύπου στη νεολαία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Αποφάσισε όμως να αλλάξει πολιτική στέγη και στις 25 Ιανουαρίου θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.

Η Κατερίνα γεννήθηκε στη Νιγηρία και μεγάλωσε στη Σερβία. Η ίδια πριν από δύο και πλέον μήνες είχε αποκαλύψει ότι γράφει ένα βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφιλων γυναικών. Μάλιστα μιλώντας στο Secret είχε αποκαλύψει και κρυφές πτυχές από την προσωπική της ζωή που σίγουρα διαφέρουν σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει από άλλες γυναίκες υποψηφίους.

"Ήθελα πολύ να γράψω ένα βιβλίο για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες που θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν κι εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως έχουν το δικαίωμα και είναι άδικο αυτό" είχε πει, για να συμπληρώσει:

"Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό.

Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά όπως κι εγώ σε αυτήν. Αλλά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως είχαμε συμφωνήσει".