Πυρά Ραγκούση κατά Βενιζέλου: “Να αλλάξει ο αποτυχημένος αντιπρόεδρος”

Το δίκο του μήνυμα μέσω facebook, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου περί πιθανότητας επιμήκυνσης του προγράμματος στήριξης για "τεχνικούς λόγους", στέλνει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου Γιάννης Ραγκούσης.

Ο κ. Ραγκούσης, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, καλεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να παραιτηθεί, καθιστώντας επιπλέον σαφές, ότι ο ενδοοικογενεικός πόλεμος που τις τελευταίες ημέρες μαίνεται στους κόλπους της Χαρ. Τρικούπη, κάθε άλλο παρά προς το τέλος οδεύει.

Ο κ. Ραγκούσης μάλιστα, αποκαλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο "τεκμηριωμένα αποτυχημένο αντιπρόεδρο" που πρέπει να απομακρυνθεί για να "αυτοπροστατευεθεί η χώρα, η Δημοκρατίας και το Κοινοβούλιο, από τον λαϊκισμό".

Έγραψε συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης: "Ο Β. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Α.Σαμαρά δήλωσε 'Πιθανή η παράταση του Μνημονίου'. Ρωτώ: ποια χώρα, ποια δημοκρατία και ποιο Κοινοβούλιο που θέλει να αυτοπροστατευτεί από την επέλαση του λαϊκισμού δεν θα άλλαζε τώρα έναν, πλέον τεκμηριωμένα, αποτυχημένο Πρωθυπουργό και Αντιπρόεδρο;