Κούρκουλα: Ο κάθε Έλληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος

"Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;", αναρωτήθηκε η Ελένη Κούρκουλα, πρώην βουλευτής και υπουργός επί κυβερνήσεων Σημίτη, η οποία δεν δίστασε επίσης να δηλώσει πως κάθε Έλληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό Άκη Τσοχατζόπουλο:

"Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Έλληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχαρτζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε;"

Η Ελένη Κούρκουλα συνέχισε: "Επί χρόνια όλοι πιστεύαμε ότι υπάρχουν κάποια λεφτά, που δεν είναι δικά μας. Που τα έχει κάπου κάποιο κράτος και οφείλει να μας τα δίνει. Ποτέ δεν συνειδητοποιήσαμε ότι αυτά τα λεφτά ήταν δικά μας και τώρα τελείωσαν".  

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, η κ. Κούρκουλα λέει ακόμα πως "το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ", στη συνέντευξή της στην "Εφημερίδα των Συντακτών".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος", είπε και αναφέρθηκε στο "βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ", που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, λέει ακόμα η κυρία Κούρκουλα, που δηλώνει
"περαστική από την πολιτική".