Ραχήλ Μακρή: “Είμαι τέντι γκέλ – Κουρέψτε με”

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ, έδωσε η βουλευτής Κοζάνης Ραχή Μακρή, με νέα της σχόλια στο facebook.

Σε σχόλιο της η κα Μακρή σχολιάζει την παραπομπή της στο πειθαρχικό λέγοντας

"Με ποιά θεσμική ιδιότητα με εγκαλείτε σε απολογία για λογαριασμό της βάσης του κινήματος; 

Λάικ

Γιός κυρίας Ξουλίδου
Σύζυγος κυρίας Χρυσοβελώνη.
Τυχαίο θα ναι. Όπως τότε με το εκουαδόρ. Όταν ξεκίνησε ο πόλεμος και ενωθήκατε σαν μια γροθιά", ενώ λίγο αργότερα σχολίασε χαρακτηριστικά "είμαι τέντι γκέλ. Κουρέψτε με".

Στη συνέχεια επανήλθε και πάλι στο θέμα απαντώντας σε σχόλιο κάποιου χρήστη στο facebook:

"Όταν κατέβαινα στις πορείες και έτρωγα χημικά και πάλευα μαζί με τους κτηνοτρόφους πχ αυτά έγραφαν βουλευτες´ από τα τουίτερ τους, περί επιπέδου μου. Κύριε παναγιωτόπουλε αυτό είναι το επιπεδό μου. Δεν είμαι καλή μόνο όταν παίρνετε από την δυναμή μου και μετά δεν έχω επίπεδο. Πότε ανήρτησα κάτι που ενόχλησε το δικό σας επίπεδο. Αυτό είναι το δικό μου και στο κάτω κάτω το εκλογικό σώμα αποφασίζει με βάση του αν κάνω καλά την δουλειά που μου ανέθεσαν. Έχετε να πείτε κάτι γι αυτό; Χαιρετίσματα λοιπόν γιατί δεν φοράω ταγιεράκια , ούτε τρώω ψαράκια και δεν έχω ένα δελτίο, μια ομιλία στην Βουλή στην οποία να ασκώ αντιπολίτευση σε αυτούς που τρώνε ψαράκια μαζί και ψήφισαν να να μην έχετε φάρμακα".