Ταξιτζής προς Παπανδρέου: Κύριε Γιώργο εμείς φέτος αρνάκι δε φάγαμε

"Ακόμη ψάχνω να μάθω τα αίτια που εμείς δεν είχαμε να φάμε αρνάκι" είπε ο Αργύρης, ο ταξιτζής, που την... είπε στον κ. Παπανδρέου την ώρα που εκείνος με τη συζυγό του αναχωρούσαν από το αεροδρόμιο Ηρακλείου τελειώνοντας τις διακοπές του Πάσχα.

Όπως έγραψε χθες το CRETALIVE όταν έφτασε ο κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα στο αεροδρόμιο έγινε ο εξής διάλογος με τον Αργύρη:

-Κύριε Γιώργο, Εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε. Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δε φάγαμε αρνάκι !

-Να ψάξεις να βρεις την αιτία γιατι δεν έφαγες αρνάκι , του απάντησε, ευγενικά, ο κ.Παπανδρέου.

Εκεί κάπου για να μην οξυνθούν τα πνεύματα παρενέβη ο αερολιμενάρχηςκαι με χιούμορ λέει στον ταξιτζή:

"Αργυρη θύμισε μου του χρόνου να σου κανω δώρο ενα αρνί!" και η στιχομυθία έληξε εκεί και το ζεύγος Παπανδρέου προχώρησε για να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου μίλησε στο BHMA FM και περιέγραψε το περιστατικό:

"Εγώ τον είδα να έρχεται και δεν κρατήθηκα" είπε ο κ. Αργύρης που τόνισε ότι ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει πως οι πολιτικοί κάνουν διακοπές στα καλύτερα ξενοδοχεία και ο λαός δεν μπορεί να έχει τα βασικά.

"Του είπα για το αρνάκι και μου είπε να ψάξω να βρω τα αίτια. Ακόμη τα ψάχνω. Εντάξει ήταν ευγενικός, ήθελε κουβέντα, αλλά δεν τον αφήσανε να μου εξηγήσει" τόνισε ο οδηγός ταξί και επεσήμανε ότι "δυστυχώς και στην Κρήτη τα πράγματα είναι πολύ άσχημα πια. Δεν υπήρχε ούτε λάδι φέτος, ότι βγάλουμε από τον τουρισμό"!