Ρ. Μακρή: Στα πατριωτικά κοιτάω δεξιά, στα κοινωνικά ΣΥΡΙΖΑ

Προς δυο, φαινομενικά τουλάχιστον, αντιδιαμετρικά αντίθετες πολιτικές κατευθύνσεις παραδέχεται ότι κοιτά η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η κ. Μακρή παραδέχτηκε ότι στα πατριωτικά ζητήματα κοιτάει "προς τα δεξιά" ενώ όσον αφορά κοινωνικά θέματα συντάσσεται με τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε επίθεση σε όσους "ξεπουλούν την ενέργεια" χαρακτηρίζοντας τους "δωσίλογους και προδότες". Ενώ έστρεψε τα βέλη της προς τα μίντια και κυρίως την τηλεόραση.

"Έχω στα χέρια μου τα χρέη των καναλαρχών. Θα μπορούσα να τους κλείσω. Δεν το κάνω για έναν λόγο. Να μη βγουν στην ανεργία χιλιάδες άνθρωποι. Παιδιά με το μικρόφωνο στα χέρια, εικονολήπτες, τεχνικοί, όλοι αυτοί οι ανώνυμοι, τα μυρμήγκια της δημοσιογραφίας".

Ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο αλλά και την προσωπικότητα της. "Κομάντο. Έτσι με φωνάζει ο πρόεδρος. Θα ήθελα να έχω γεννηθεί αγόρι και να μπορούσα να πετάξω με F16. Τρελαίνομαι με την ταχύτητα. Γι' αυτό μου αρέσει η Formula 1" είπε.