Η χειραψία Ρουβά – Παυλόπουλου σε εγκαίνια πάρκου

Στα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο απόλυτος Έλληνας σούπερ-σταρ.

Στα εγκαίνια του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης στους Αγίους Αναργύρους -  του πρώτου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη - συναντήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο απόλυτος Έλληνας σούπερ-σταρ.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον χαιρετισμό ανάμεσα στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Σάκη Ριυβά, ο οποίος φυσικά τράβηξε πάνω του και όλα τα βλέμματα. 

 

Το Πάρκο βρίσκεται πλησίον του δημαρχείου Αγίων Αναργύρων - Καματερού (λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι), όπου έχει τοποθετηθεί ένα πολυκέντρο ανακύκλωσης, που αποτελεί τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό ανακύκλωσης συσκευασιών και όμοιό του υπήρχε μέχρι σήμερα μόνο στη Σουηδία.

Στον χώρο λειτουργεί κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για μαθητές, ενώ δημιουργήθηκαν επίσης ένας βοτανικός κήπος με ελληνική φυτά και μια οικολογική λίμνη, για τη συντήρηση της οποίας χρησιμοποιούνται φυσικοί μέθοδοι.