Ποια είναι η αγαπημένη πόλη του Βαρουφάκη και τι έκανε στις 19 του μήνα!

Συνηθίζεται όταν ένα μεγάλο συγκρότημα ή ένας σταρ του πενταγράμμου πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία, να κυκλοφορούν μπλουζάκια με τους σταθμούς της περιοδείας του. 

Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει ποτέ να συμβαίνει κάτι ανάλογο με... σταρ της πολιτικής. Οι κανόνες βέβαια είναι για να σπάνε και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη. 

Κάποιοι έσπευσαν να δημιουργήσουν ένα t-shirt χιουμοριστικής φύσεως, στο οποίο αναφέρονται οι πρόσφατες τηλεοπτικές εμφανίσεις του κυρίου Βαρουφάκη. Οι περισσότερες από αυτές αποτελούν έμπνευση των δημιουργών της μπλούζας. 

Xαρακτηριστικό είναι ότι ο κυριος Βαρουφάκης, μέσα στο Φεβρουάριο είχε και μία ημέρα "ρεπό" στην παγκόσμια τουρνέ του, στις 19 του περασμένου μήνα.

Κάποιοι άλλοι μάλιστα, χαριτολογώντας, έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η αγαπημένη πόλη του Γιάννη Βαρουφάκη είναι η Βενετία, επειδή έχει πολλά κανάλια, θέλοντας έτσι να σατιρίσουν τις συχνές τηλεοπτικές του εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.