Νικολόπουλος σε Μπετέλ: Έλα στην Αθήνα να το συζητήσουμε

Συνέχεια στο θέμα του tweet και της στιχομυθίας του με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, τον... ελληνοτραφή Ξαβιέ Μπετέλ, όπου άνοιξαν κουβέντα για τους γάμους ομοφυλοφίλων, έδωσε με επιστολή του προς τον ίδιο ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Στην επιστολή του, ο κ. Νικολόπουλος θέτει σειρά ερωτημάτων στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, τον καλεί σε δημόσιο διάλογο και τον προσκαλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Παράλληλα κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο κ. Νικολόπουλος σχολίασε και το tweet του υφυπουργού Εξωτερικών κ. Κούρκουλα "είναι ψεκασμένοι", αναφέροντας:

"Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίστηκε υφυπουργός Εξωτερικών. Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα Χριστιανοδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε... ψεκασμένοι".