Γελάκια και ειρωνίες onair από Κασιδιάρη – Ζαρούλια

Με τη σύζυγο του προφυλακισμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργνάνωσης, Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πλευρό του βγήκε στην εκπομπή της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε μια... χαλαρή ατμόσφαιρα που κυριαρχούσαν τα γελάκια και οι ειρωνίες, Ζαρούλια και Κασιδιάρης επιτέθηκαν κατά πάντων, ενώ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα...

Η κυρία Ζαρούλια αναφέρθηκε και στην προφυλάκιση του συζύγου της, για τον οποίο δήλωσε πως τον ξέρει καλά εδώ και 25 χρόνια που είναι ζευγάρι, σημειώνοντας χαρακτηριστικά "ο άντρας μου τους ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε ο τρόπος που αντιμετώπιζαν και οι δύο βουλευτές το θέμα της βίας και των απειλών κατά των δημοσιογράφων, αλλά και τη σφαλιάρα που έπεσε στον κάμεραμάν του Guardian. Ο κ. Κασιδιάρης είπε πως ήταν λάθος η αντίδρασή για να μιλήσει η κα Ζαρούλια και να του πει: "φυσιολογική αντίδραση ήταν".

"Καλά εσύ έκανες τα χειρότερα είπε" γελώντας ο Ηλίας Κασιδιάρης, αναφερόμενος προφανώς στις επιθέσεις της κ. Ζαρούλια σε δημοσιογράφους.

Μάλιστα γελάγανε όταν αναφέρθηκαν στον δημοσιογράφο που πέταξε κάτω ο Ηλίας Κασιδιάρης.

"Μπορεί και να γλίστρισες ρε φίλε" είπε η Ζαρούλια

Μάλιστα αναφορικά με τον κάμεραμαν, την κάμερα του οποίου χτύπησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, είπε ότι "μετά βγήκε ο ίδιος και είπε. "Μου χτύπησε την κάμερα ο Ηλίας αλλά αναγνωρίζω ότι πέρασαν πολλά".

Ωστόσο, παρά την παραδοχή του λάθους του, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε χαρακτηριστικά "αλλά ελάτε στη θέση μου, ήρθε το Σάββατο το πρωί ο πατέρας μου και μου είπε ότι περιμένει η αστυνομία να με πάρει".

Φυσικά, ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι τον θεωρούν εγκληματία και του καταλογίζουν το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη για να ακούσουμε εκείνη την ώρα την κα Ζαρούλια να λέει: "Σιγά το χαστούκι".

Διαβάστε ακόμη: To SMS και η κλήση που έκαψαν τον Μιχαλολιάκο

Παππάς: Δεν ξέρω τίποτα, είμαι νονός της Ουρανίας

Η μοναξιά Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού στις γυναικείες φυλακές