Ο Πάνος Καμμένος και ο…Φαήλος Κασιδιάρης

Προσπάθεια να ταυτίσει τη Νέα Δημοκρατία με τη Χρυσή Αυγή, σε μία προσπάθεια να κερδίσει από το κοινό της ακροδεξιάς παράταξης επιχειρεί με tweet του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Ο κύριος Καμμένος ουσιαστικά 'φέρνει κοντά' το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλο Κρανιδιώτη με τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη με αφορμή κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής και το εκατέρωθεν κλίμα σεβασμού μεταξύ των δύο πολιτικών. Στη δημοσίευσή του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε: "Φαήλος Κασιδιάρης", σχολιάζοντας με λακωνικό τρόπο τη μεταξύ τους τηλεοπτική...σχέση.

Χαρακτηριστικά ο κύριος Κρανιδιώτης, ανέφερε λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετάδοση: "Κύριε Κασιδιάρη, θα σας έλεγα έστω και τώρα να κατεβάσετε τους τόνους". Ο Ηλίας Κασιδιάρης κουνώντας καταφατικά το κεφάλι απάντησε αμέσως "το σέβομαι αυτό που λέτε". Αργότερα επανέλαβε αυτή την ένδειξη σεβασμού και στον δημοσιογράφο.

Αργότερα, ερωτηθείς ο Φαήλος Κρανιδιώτης αν πιστεύει ότι η Χρυσή Αυγή είναι σοβαρή απάντησε "εγώ πιστεύω ότι Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αλλάξει. Θεωρώ ότι είναι πολύ σοβαρή γιατί πιστεύει πραγματικά αυτά που λέει".