“Όσοι διαφωνούν με την Παπαρήγα να σπάσουν το γραφείο της στον Περισσό;”

Στη Βουλή μεταφέρθηκε η κόντρα της κυβέρνησης με το ΚΚΕ για όσα έγιναν στο γραφείο του υπουργού Εργασίας.

"Δεν ήταν κατάληψη, ήταν βιαιοπραγίες, έκτροπα, καταστροφή δημόσιας περιουσίας, αυτή είναι η αλήθεια" τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Βρούτσης μιλώντας για τα όσα έγιναν χθες στο γραφείο του.

Όπως είπε ο κ. Βρούτσης το γραφείο του είναι αφύλαχτο, όπως και το υπουργείο. "Όποιος θέλει μπορεί να μπει στο υπουργείο και να φτάσει στο γραφείο μου σε ένα λεπτό" ανέφερε και σημείωσε ότι "χθες ξαφνικά έγινε επίθεση στο γραφείο μου. Χτύπησαν την αστυνομική φρουρά μου, έσπρωξαν τις κοπέλες του γραφείου μου".

"Άκουσα την κ. Παπαρήγα να ζητάει από εμένα να της δώσω το βίντεο της εφόδου της ομάδας κρούσης, δεν υπάρχει βίντεο του υπουργείου εργασίας, υπήρχε βίντεο όμως και φωτογράφος", ανέφερε. Μάλιστα αναρωτήθηκε αν με τη λογική της κ. Παπαρήγα όσοι δεν συμφωνούν με τις απόψεις της "θα πρέπει να σπάσουν τα γραφεία της στον Περισσό". Ωστόσο είπε ότι δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό.

Απαντώντας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παφίλης σημείωσε ότι "ο υπουργός εκφράζει ακραίες απόψεις και βρίζει τους εργαζόμενους", ενώ για όσα έγιναν την Τετάρτη είπε ότι στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ επιτέθηκε η φρουρά του υπουργού και επεσήμανε ότι η σκηνοθεσία των ζημιών είναι απίστευτη.