Θεοδωράκης: Δεν είναι το χρέος το μείζον, αλλά οι δουλειές

"Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη", τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού

«Το χρέος είναι μεγάλο πρόβλημα για μας, αλλά δεν είναι το μείζον. Η μεγάλη προτεραιότητα μας, που δεν μπορούν να υπηρετήσουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι δουλειές, δουλειές, δουλειές». Αυτό τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στους Κορυσχάδες Ευρυτανίας, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 73 χρόνια από τη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:

«Τα μέτρα έχουνε ψηφιστεί. Οι αποφάσεις έχουμε παρθεί, τα αντίμετρα υπάρχουν. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το χρέος. Το ξέρουμε, βασανιζόμαστε όλοι, αλλά νομίζω ότι οι οριστικές αποφάσεις για το χρέος θα έρθουν το 2018 και θα αφορούν όλη την ευρωζώνη και όχι μόνο την Ελλάδα. Καλό θα είναι να αφήσει η κυβέρνηση τους λαϊκισμούς και να πει τα πράγματα όπως είναι στον πολίτη. Το χρέος είναι μεγάλο αλλά δεν είναι το μείζον για την καθημερινότητα του. Το μείζον για την καθημερινότητα του είναι η προσπάθεια όλων μας για δουλειές, δουλειές, δουλειές».