Ο Τζήμερος αποβλήθηκε γιατί γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ!

Σοβαρό επεισόδιο στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Από ένα σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Θάνο Τζήμερο και την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, στιγματίστηκε η σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, όπως αποκάλυψε μέσω Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος.

Όπως υποστήριξε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Καραμέρος, ο Θάνος Τζήμερος γρονθοκόπησε στο περιφερειακό συμβούλιο την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού, "...αφού πρώτα έσκισε αφίσες".

Ο αντιπεριφερειάρχης πρόσθεσε ότι το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου, μετά τη βιαιοπραγία του. “Επικίνδυνος”, σχολίασε μάλιστα.

 

Την επίθεση καταδίκασε με δήλωσή της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, τονίζοντας:

"Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής".