Τζανακόπουλος: Μήπως να πάει η ΝΔ να συμπαρασταθεί στο ΔΝΤ;

Αιχμηρή απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα σχόλια της Πειραιώς σχετικά με το μήνυμα Τσίπρα για την Πρωτομαγιά

“Μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;”, σχολιάζει σε ανάρτησή του στο Twitter, απευθυνόμενος στη Νέα Δημοκρατία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την Εργατική Πρωτομαγιά.

“Mετά την "αριστερή ιδεοληψία", όπως χαρακτηρίσατε στη @neademokratia, την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας και το Πρωτομαγιάτικο μήνυμά σας για εμμονή σε "μεταρρυθμίσεις", μήπως αντί να επιτίθεστε στον πρωθυπουργό, πηγαίνατε μέχρι το Χίλτον να συμπαρασταθείτε στο ΔΝΤ;”, αναφέρει συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου & περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε", ήταν η απάντηση του διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη, επίσης μέσω Twitter.

<blockquote class="twitter-tweet" data-conversation="none" data-lang="el"><p lang="el" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/d_tzanakopoulos">@d_tzanakopoulos</a> Μιλάτε εσείς που πήρατε όλο το πακέτο του ΔΝΤ; Και μείωση αφορολόγητου &amp; περικοπή συντάξεων! Τσίπρα έχετε, τσίπα δεν έχετε <a href="https://twitter.com/d_tzanakopoulos">@d_tzanakopoulos</a></p>&mdash; Μακάριος Λαζαρίδης (@mvlazaridis) <a href="https://twitter.com/mvlazaridis/status/859073948071452672">1 Μαΐου 2017</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>