ΠΑΣΟΚ: Σε ρόλο συντονιστή για το έκτακτο συνέδριο ο Κεγκέρογλου

"Έχουμε μόνο μία δυνατότητα, να πετύχουμε", δηλώνει ο Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου είναι το πρόσωπο που επέλεξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ως συντονιστή της Οργανωτικής Επιτροπής για το Έκτακτο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε χθες την απόφασή της για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου, ασκώντας δριμεία κριτική σε όσους μέσα στο κόμμα υπονομεύουν την προσπάθεια για την ενοποίηση του χώρου της Κεντροαριστεράς, “φωτογραφίζοντας” (χωρίς να τους κατονομάζει) τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη και τον γραμματέα του κόμματος Στέφανο Ξεκαλάκη.

Σε δήλωσή του, ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρει:

“Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Φώφης Γεννηματά, να αναλάβω τον συντονισμό της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του έκτακτου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.

Με δεδομένη την κρισιμότητα των στιγμών για τη χώρα και την παράταξη, θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, έχοντας την πεποίθηση ότι το ενωμένο και δυνατό ΠΑΣΟΚ μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία της μεγάλης Δημοκρατικής, Προοδευτικής Παράταξης, που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την οριστική έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Έχουμε μόνο μία δυνατότητα, να πετύχουμε”.