Καμμένος: Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας

Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΥΕΘΑ

Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη εξαπολύει μέσω της RealNews ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τον οποίο λέει: "Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος είναι ευθύνη όλων μας".  

Αναφερόμενος  σε όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη - το ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζονται εξεταστικές επιτροπές -  κ. Καμμένος απαντά:

"Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός ο οποίος παρέδωσε τον Οτσαλάν. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που στην κρίση των Ιμίων άφηνε τους Αρχηγούς και τον Διοικητή της ΕΥΠ έξω από το γραφείο του. Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κάλυψε τον κ. Πάγκαλο όταν είπε ότι «θα έπρεπε να πάρει τη σημαία ο αέρας». Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας".

Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στην εφημερίδα ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προτείνουν να συμπεριληφθεί στην συνταγματική αναθεώρηση η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απ΄ ευθείας από το λαό.