Λαφαζάνης: Η χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον, το Μαξίμου εκτελεί

"Άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού" το γνωστό ξενοδοχείο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας

Το παρών στο Ειρηνοδικείο Αθήνας έδωσε σήμερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας της Λαϊκής Ενότητας, που εξέφρασε την αντίθεσή της στους πλειστηριασμούς κατοικιών, οι οποίοι για άλλη μια φορά ματαιώθηκαν, όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Σε δήλωσή του ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι “η χώρα δεν κυβερνιέται από το Μαξίμου. Το Μαξίμου εκτελεί. H χώρα κυβερνιέται από το Χίλτον, έδρα των “θεσμών” και άντρο μιας μεγάλης συνωμοσίας σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού”.

Από το Χίλτον, πρόσθεσε, έχει αποφασιστεί η ληστεία και η αρπαγή των σπιτιών και της λαϊκής περιουσίας από τις τράπεζες, όσων βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τις τοκογλυφικές δόσεις.

Επειδή όμως, σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να περάσουν από τα Ειρηνοδικεία, γιατί συναντούν την αγωνιστική αντίσταση των πολιτών, μπαίνει στα προαπαιτούμενα η νομοθέτηση για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της αρπαγής των σπιτιών.

Ωστόσο, είπε ο κ. Λαφαζάνης, οι πλειστηριασμοί, όπως δεν πέρασαν στα Ειρηνοδικεία, δεν πρόκειται να γίνουν και με ηλεκτρονικό τρόπο.