Καμμένος: Απώλεια ψυχραιμίας από την Τουρκία

«Διεξάγεται ένας πρωτοφανής μιντιακός πόλεμος για γεγονότα που δεν υπάρχουν»

Για απώλεια ψυχραιμίας από την πλευρά της Τουρκίας, έκανε λόγο ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι η  «η Τουρκία έχει αποφασίσει να κλιμακώσει την κρίση» και πρόσθεσε ότι διεξάγεται ένας πρωτοφανής μιντιακός πόλεμος για γεγονότα που δεν υπάρχουν.

«Στην περιοχή βρίσκεται συνεχώς σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού και σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Δεν είχε γίνει καμία πτήση ελικοπτέρου.Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι απόλυτα ψύχραιμες και έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή της εθνικής κυριαρχίας» τόνισε ο υπουργός.

Αναφορικά με τους δύο Τούρκους στρατιωτικούς στον Έβρο είπε ότι θα αποφασίσει η ελληνική δικαιοσύνη βάσει των νόμων και των διεθνών συμβάσεων.

«Έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε με τον πρωθυπουργός» επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας τις θέσεις του Νίκου Φίλη.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπλόκαρα τον κ. Φίλη όταν μίλησε για τη γενοκτονία των Ποντίων και όταν επιτέθηκε στην Εκκλησία. «Ήρθε σε σύγκρουση με τον ποντιακό ελληνισμό και με την Εκκλησία» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Εμείς θα μπλοκάρουμε όποιον κύριο Φίλη ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές».

Οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ απειλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ύστερα από τις αναφορές Φίλη για τη συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τη θέση του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να στραφεί για συνεργασία στο ΠΑΣΟΚ, διότι αυτός είναι ο «συγγενέστερος σύμμαχός του».