Ωραίες κουβέντες! Πολάκης σε Άδωνι: Είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…

Τηλεοπτική αντιπαράθεση με απίστευτους χαρακτηρισμούς, με αφορμή την κόντρα τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τις τιμές στα φάρμακα

Μία ψύχραιμη πολιτική συζήτηση επιπέδου είχαν σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον σταθμό Kontra, με παρουσιαστή τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Με αφορμή την κόντρα τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τις τιμές στα φάρμακα, αλλά και την ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεωργιάδης (για να τα πουν «φάτσα κάρτα» στη Βουλή, όπως τον είχε προκαλέσει ο κ. Πολάκης), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήρε τηλέφωνο την ώρα που μιλούσε στο Kontra o αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο κ. Γεωργιάδης, επειδή έχει λερωμένη τη φωλιά του όσο λίγοι, λέει μπούρδες κρεμαστές», ανέφερε ο κ. Πολάκης, με τον κ. Γεωργιάδη να σχολιάζει: «Αλ Καπόνε».

Όταν ο κ. Γεωργιάδη επιχείρησε να παρέμβει στα όσα έλεγε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, η απάντηση του τελευταίου ήταν: «μη με κόβεις, μη μιλάς, τώρα μουρ-μου».

«Μη μου κάνεις τσιριτζάκια εμένα», «μη με κόβεις λέω, μη με κόβεις (…) γιατί είσαι χωμένος μέχρι το λαιμό στα σκ…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πολάκης.

«Όσο για τη μπούρδα που πέταξες σε σχέση με το δελτίο τιμών φαρμάκων για το 15, να σου θυμίσω ότι από τον Γενάρη ως τον Σεπτέμβρη η χώρα ήταν σε κλοιό των δανειστών, με δυο εκλογές, με δημοψήφισμα, με δημοσιονομικό έλλειμμα. Βγήκε δελτίο τιμών στο τέλος της χρονιάς», ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Πολάκης

«Καταλάβατε τι είπε τώρα; Παραδέχθηκες ποινικό αδίκημα, κακούργημα και θα πας φυλακή Παύλο Πολάκη. Έχεις παραβιάσει το νόμο, τα δυο δελτία τιμών είναι υποχρεωτικά», ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ.