Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει λίγο πριν από τις γιορτές

Δεν θα έχουμε πρόωρες εκλογές, εκτιμά ο επικεφαλής του Ποταμιού

Την άποψη ότι δεν θα έχουμε πρόωρες εκλογές εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Διδυμότειχο, προσθέτοντας ότι όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες είναι επικοινωνιακά τρικ ώστε όταν ο κ. Τσίπρας υπογράψει ό,τι του έχει ζητηθεί, να μπορεί να ισχυριστεί ότι έκανε ό,τι μπορούσε, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι μέσα στις γιορτές το ζήτημα θα λήξει.

“Τελικά λίγο πριν τις γιορτές, όταν η προσοχή του κόσμου δεν θα είναι στραμμένη στην δεύτερη αξιολόγηση, τότε ο πρωθυπουργός θα υπογράψει”, εκτίμησε ο κ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας: “Δε νομίζω ότι ο σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι να γίνουν εκλογές το άμεσα προσεχές διάστημα. Και οι 153 είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν αυτά που τους έχουν δώσει και να αποφύγουν τις εκλογές”.

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο συνεργασιών ανέφερε: “Το Ποτάμι έχει ξεκαθαρίσει ότι δημιουργήθηκε για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα αν γίνεις μέρος του παλιού συστήματος. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε συνιστώσα είτε της Νέας Δημοκρατίας, ούτε του ΠΑΣΟΚ, ούτε βέβαια του ΣΥΡΙΖΑ. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να δημιουργηθεί ένα κίνημα αλλαγής, ένα κίνημα που το έχει ανάγκη η πατρίδα”.