Θεοδωράκης: Δε γίνεται να είσαι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο

"Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων", υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού

“Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο”, δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στηλιτεύοντας τη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΤ3 και τους Θεοδώρα Αυγέρη, Δημήτρη Παπαγρηγορίου και Σύνθια Σάπικα, και ερωτώμενος για την “ρατσιστική – ομοφοβική σημερινή δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη”, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε:

«Υπάρχει ένα πρόβλημα με τη συμπεριφορά των ΑΝΕΛ σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό όμως το πρόβλημα πρέπει να το λύσει, αλλά και να απολογηθεί, ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συγκυβερνάει δύο χρόνια με τον κ. Καμμένο. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να είναι και με τον Κάστρο και με τον Καμμένο. Δεν πάνε και τα δύο μαζί και ας μην προσπαθεί ξεγελάσει τον κόσμο. Το Σύμφωνο συμβίωσης δεν ψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ. Ευτυχώς που υπήρχε το Ποτάμι και άλλοι βουλευτές και το ψηφίσαμε. Όπως και το τζαμί. Μία κυβέρνηση που θέλει να εκφράζει αυτή την “αριστερή ελπίδα” όπως είπε ο κ. Τσίπρας στην Αβάνα, να δώσει μια απάντηση πώς μπορεί να συγκυβερνά μ' ένα ακροδεξιό κόμμα».