Στυλιανίδης στον Καμμένο: Δε θέλω να μιλάει κανένας στο όνομά μου

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου», δήλωσε ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, Ευρυπίδης Στυλιανίδης

Τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και αντέδρασε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης;

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε: 

«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες [...]»


Καμμένος για Άδωνι από Enikos_gr

Αυτό ήταν αρκετό για να απαντήσει ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9»:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ΄ονόματός μου. Ακούστηκε όντως, σε πρωινή εκπομπή, όπως με ενημέρωσαν, από τον Πάνο Καμμένο, το όνομά μου και άλλων συναδέλφων ότι έχουμε φύγει από τη ΝΔ. Είναι απολύτως ανακριβές. Θέλω δημόσια και ρητά να δηλώσω ότι η ΝΔ είναι το σπίτι μου, όπως και άλλων συμμαχητών μου και ουδείς δικαιούται να μιλάει εξ ονόματός μας. Τα όσα ειπώθηκαν είναι απολύτως ανακριβή και εκτιμώ ότι έγιναν από λάθος. Δεν δώσαμε σε κανένα δικαίωμα να μιλάει εξ ονόματός μας. Εγώ είμαι σαφής. Η ΝΔ είναι η παράταξη που πιστεύω και αγωνίζομαι. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν διαφορετικά».