Έν. Κεντρώων: Να επέμβει ο Τσίπρας να σώσει την τιμή της κυβέρνησης

"Τυχόν επιστροφή της τροπολογίας που φέρνει "μαύρο" στα κανάλια θα δημιουργήσει Βατερλό κυβερνητικής αποτυχίας", τονίζει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη

Η ψηφοφορία που έγινε στην Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την ανασυγκρότηση του ΕΣΡ “δεν είχε καμία πρακτική αξία, αφού το ΣτΕ δεν είχε αποφανθεί για την συνταγματικότητα της διαδικασίας δημοπράτησης των τηλεοπτικών αδειών και αφού δεν είχαν εξασφαλιστεί τα 4/5 των κοινοβουλευτικών κομμάτων”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων.

“Τώρα, πρέπει να προσέξει η κυβέρνηση γιατί τυχόν επιστροφή της τροπολογίας που φέρνει "μαύρο" στα κανάλια θα δημιουργήσει Βατερλό κυβερνητικής αποτυχίας”, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, καλώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επέμβει και “να περισώσει την τιμή της κυβέρνησης”.

“Υπαναχώρηση της κυβέρνησης δεν σημαίνει ήττα. Σημαίνει νίκη της λογικής, εγωισμοί και αλαζονείες δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του 2016. Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον και μετά την απόφαση του ΣτΕ θα συγκροτήσουμε όλα τα κόμματα ελπίζουμε νέο και αποτελεσματικό ΕΣΡ”, καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.