Πάγκαλος: Είναι τόσο λέτσοι που δεν κέρασαν τους 2 δημοσιογράφους ούτε ποτό!

"Ο Παππάς έκοβε βόλτες στο Central Park"

Για την επίσκεψη Παππά στη Ν. Υόρκη και το θέμα με τους μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους μίλησε στο Βήμα FM ο Θόδωρος Πάγκαλος

"Ας πούμε έχω ταξιδέψει με δημοσιογράφους, χρόνια ολόκληρα, εκατοντάδες δημοσιογράφους. Και όταν έπινε ένα ποτό ένας δημοσιογράφος κάπου, το προσυπέγραφες,  βρε παιδί μου… Δηλαδή τόσο λέτσοι είναι; Ακούω ότι στο Μαξίμου έχουν πολύ ωραία κουζίνα, κάνουν πολύ ωραία φαγητά και περνάνε πολύ άνετα, και έτσι πρέπει να είναι… Το πολιτικό προσωπικό της κορυφής του Μαξίμου, πρέπει να αισθάνεται άνετα, να μην πεινάει, να γουργουρίζει το στομάχι του.

Η κ. Γεροβασίλη λέει, δεν ντρέπονται να φοράνε περούκα και υπογράψανε και δύο μπύρες, δύο καφέδες, 20 δολάρια λογαριασμό… Μα αυτό είναι το θέμα; Εγώ καταδικάζω και την περούκα, τη θεωρώ γελοία πράξη.. Το θέμα δεν είναι ότι πάει υπουργός της ελληνικής κυβέρνησης, και περνάει 48 ώρες στη Νέα Υόρκη, σε πανάκριβο ξενοδοχείο, χωρίς να έχει λόγο, για να περιμένει λέει τον πρωθυπουργό; Και βγαίνει βόλτες και κινείται από δω και από κει με τους φίλους του; Να μείνει στο Τορόντο και να πει εκεί πέρα στους Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ, «μάγκες εγώ έχω 48 ώρες ελεύθερες, φτιάξτε μου μια συνεστίαση και πηγαίνετε με και μία βόλτα να χαιρετήσουμε στα μαγαζιά». Να αξιοποιήσει το χρόνο του, υπέρ του κόμματος, υπέρ της κυβερνήσεως και υπέρ της πατρίδας του. Αλλά αυτός πήγε στο Central Park".