Κουμουτσάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα

"Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ", υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως με την πολιτική της βυθίζει την ελληνική οικονομία και συνθλίβει επιχειρήσεις και νοικοκυριά, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Γιώργο Κουμουτσάκο να επισημαίνει πως τα νέα μέτρα είναι ευθύνη της κυβέρνησης.

“Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν -το ζουν καθημερινά- ότι η ελληνική οικονομία βυθίζεται. Επιχειρήσεις και νοικοκυριά συνθλίβονται. Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία της κυβέρνησης τροφοδοτούν τις υπερβολικές αξιώσεις του ΔΝΤ. Έτσι, το κόστος της αποτυχημένης, δήθεν, “σκληρής” διαπραγμάτευσης εκτοξεύθηκε στα 5,4 + 3,6 δισ. ευρώ. Όλα αυτά είναι δική τους ευθύνη. Είναι ευθύνη Τσίπρα”, τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ξεκαθαρίζοντας πως τίποτα από αυτά δεν είναι αποδεκτό από τη Νέα Δημοκρατία.

“Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί τους Έλληνες, ποντάροντας στο απόλυτο ψέμα”, δηλώνει, ενώ διερωτάται αν ο κ. Τσίπρας “σκοπεύει, εκτός από τον αντιμνημονιακό του εαυτό, να “διαγράψει” και τη “συνιστώσα των 53” μαζί με τον υπουργό του των Οικονομικών”.