Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την υπόθεση Μουζάλα

Στα σενάρια ανασχηματισμού απαντά πως το πότε θα αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα το κρίνει πάντα ο πρωθυπουργός

Ξεκάθαρο μήνυμα πως η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από την υπόθεση Μουζάλα στέλνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να ράψουν κουστούμια, αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους», τονίζει η κ. Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Στα σενάρια ανασχηματισμού η κ. Γεροβασίλη απαντά πως το πότε και το σε ποια έκταση θα αλλάξει το κυβερνητικό σχήμα το κρίνει πάντα ο πρωθυπουργός με κριτήριο τη μέγιστη αποδοτικότητα ενώ σχετικά με την παραμονή του κ. Μουζάλα στην κυβέρνηση εξηγεί πως εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών κι έτσι δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση. Ξεκαθαρίζει πάντως πως «καμία απόφαση δεν θα ληφθεί ερήμην της άλλης πλευράς».

Ερωτηθείσα αν είναι ανοιχτό το θέμα αναδιάρθρωσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε: «Αν με τη λέξη αναδιάρθρωση εννοείτε τη συγκυβέρνηση με άλλα κόμματα, ούτε τέτοια πρόθεση έχουμε ούτε ανάγκη υφίσταται. Η κυβερνητική συνοχή παραμένει ακλόνητη(...)».