Θα λογαριαστούμε… μεθαύριο: Προς 48ωρο θρίλερ με Τσίπρα, Καμμένο, Μουζάλα

Γεροβασίλη: Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει μετά τη Σύνοδο Κορυφής

Σε αποφάσεις που θα ληφθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Σύνοδο Κορυφής της 17ης και 18ης Μαρτίου στις Βρυξέλλες παρέπεμψε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενο στο ζήτημα που ανέκυψε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, που αποκάλεσε τη FYROM "Μακεδονία".

"Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουν στην απόφασή τους για την παραίτηση του υπουργού, Γιάννη Μουζάλα", ανέφερε κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. 

"O πρωθυπουργός είπε ότι κατανοεί τις θέσεις που του εκφράσαμε. Η θέση της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη ότι ακολουθεί τις αποφάσεις των αρχηγών των κομμάτων υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός θα περιμένει τη λήξη της συνόδου των υπουργών για να ληφθούν οι αποφάσεις. Ο κύριος Μουζάλας είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει την στήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων", συμπλήρωσε. 

Όταν πιέστηκε από τους δημοσιογράφους ο Πάνος Καμμένος συνέχισε επιμένοντας ότι... "... από ευθιξία πρέπει να παραιτηθεί άμεσα. Ο Πρωθυπουργός κατανοεί τις ανησυχίες μας. Από εδώ και περα θα περιμένει ο Πρωθυπουργός την λήξη της συνεδρίασης των υπουργών στις Βρυξέλλες που βρίσκεται σε εξέλιξη για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη της ΚΟ των ΑΝΕΛ σε αντίθεση με την κυβέρνηση και οφείλει να παραιτηθεί άμεσα. Η κυβέρνηση έχει την ψήφο εμπιστοσύνης δεν την έχει ο κ. Μουζάλας... Οι σχέσεις μας με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες».

"Δεν αλλάζω θέσεις"

"Ό,τι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις, αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ, παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση", ανέφερε σήμερα το βράδυ ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Τwitter, δείχνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να υποχωρήσει από την απαίτησή του για απομάκρυνση του Γ. Μουζάλα.