Γεννηματά: Αναγκαίος ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας

“Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πάρει διαζύγιο με οτιδήποτε είναι παραγωγικό”, τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

“Υπάρχει αναγκαιότητα, και φαίνεται κάθε μέρα, να διαμορφωθεί ένας ισχυρός κεντροαριστερός πόλος εξουσίας”, ανέφερε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων μετά τις επαφές της στην Περιφέρεια Κρήτης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Αναφερόμενη στα του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και “της αναγέννησης της συνολικότερης παράταξης της προοδευτικής, της δημοκρατικής, μεταρρυθμιστικής»”, και αφού μίλησε για τον κεντροαριστερό πόλο, σημείωσε πως “σήμερα ξεκινάμε το ταξίδι μας σ’ όλη την Ελλάδα από την Περιφέρεια της Κρήτης, από εδώ με τους δημοκράτες ανθρώπους”, και συμπλήρωσε: “Αισθανόμαστε στο σπίτι μας, για ένα λόγο παραπάνω: γιατί είμαι με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. Μαζί τους συνδιαμορφώνουμε την πρόταση μας που έχει ανάγκη η Ελλάδα για ανάπτυξη, αλλά και αναδιανομή. Για ανάπτυξη που θα στηρίζεται και θα στηρίζει την ελληνική περιφέρεια, τους ανθρώπους της παραγωγής, τους αγρότες τους επιστήμονες τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όλους αυτούς που σήμερα η κυβέρνηση έχει βάλει απέναντι και είναι στο στόχαστρο”.

Τέλος, η κ. Γεννηματά επανέλαβε αυτό που είχε πει και χθες στην Ιεράπετρα, ότι “δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πάρει διαζύγιο με οτιδήποτε είναι παραγωγικό”, τονίζοντας: “Εμείς είμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι είμαστε στο πλευρό τους. Μαζί τους θα διαμορφώσουμε την πρόταση για τη νέα Ελλάδα”.