Βουλή: Πέταξαν έξω βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Επεισόδιο, αυτή τη φορά σε βάρος της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων προκάλεσε η Χρυσή Αυγή στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η αποπομπή των βουλευτών της από τη συνεδρίαση. Η συνεδρίαση διεκόπη, ακούστηκαν ύβρεις, ενώ κλήθηκε και ο φρούραρχος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη συνεδρίαση κατά την οποία γινόταν ενημέρωση για το ΝΑΤΟ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισαν «προδότη» τον υπουργό Πάνο Καμμένο και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, που ήταν εκεί, αλλά και «Φιλιππινέζες» τους επιτελείς.

Κατά πληροφορίες έβρισαν με χυδαίες εκφράσεις τους πρόσφυγες, ενώ βιντεοσκοπούσαν με κινητά τη συνεδρίαση.

Επειδή οι βουλευτές του κόμματος, μετά το επεισόδιο, δεν αποχωρούσαν, κλήθηκε άμεσα και εσπευσμένα ο φρούραρχος της Βουλής και τελικά απομακρύνθηκαν.

Την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ενημερώνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, από τις 11 το πρωί, κεκλεισμένων των θυρών, για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

Στο επίκεντρο της ενημέρωσης των μελών της Επιτροπής από τον κ. Καμμένο βρίσκονται, το μεταναστευτικό ζήτημα, η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, καθώς επίσης και η συμμετοχή - εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.