Πλεύση Ελευθερίας: Με επιμονή η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να έρθει η δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή «Και σιγά-σιγά αρχίζουν οι αποκαλύψεις»
ΚΚΕ: Είναι βαθιά γελασμένη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να «ξεπλυθεί» μέσω των παραιτήσεων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ «Η "βιομηχανία" ρουσφετιών φέρει συνολικά τη βούλα της κυβέρνησης της ΝΔ»
Γιώργος Καραμέρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ο καύσωνας διαφθοράς της κυβέρνησης Μητσοτάκη πνίγει τη χώρα» «Η "γαλάζια κόπρος" του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν καθαρίζει με λίγες παραιτήσεις»
Κώστας Τσουκαλάς: Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει εγκέφαλο, οργάνωση και έγινε σε βάρος του ελληνικού λαού «Δεν μιλάμε για στρεβλώσεις αλλά για ολόκληρο μηχανισμό»
Γεραπετρίτης: Η Γαλλία συντάσσεται με τις ελληνικές θέσεις για πλήρη συμμόρφωση όλων των κρατών με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας «Η θέση της γαλλικής κυβέρνησης είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει μια πολιτική λύση στο ζήτημα της Λιβύης»
Παραιτήθηκαν ο Βορίδης και τρεις υφυπουργοί που αναφέρονται στην δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ Τις έκανε δεκτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Δείτε την επιστολή παραίτησης του υπουργού
Κυρανάκης: Μέχρι το 2026 ο σιδηρόδρομος αλλάζει πρόσωπο – Έρχεται η ψηφιακή πλατφόρμα railway.gov.gr «Η αναβάθμιση των υποδομών είναι πυλώνας αυτής της στρατηγικής»
Ζαχαράκη: Θα υπάρχουν αποκλίσεις στις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ – Από τις 8 Ιουλίου τα μηχανογραφικά «Οι βάσεις θα ανακοινωθούν τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου»
Προανακριτική για Τέμπη: Στις 7 Ιουλίου η επόμενη συνεδρίαση με κατάθεση του Κώστα. Αχ. Καραμανλή Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
Επιστολή Τσίπρα σε Τασούλα για το δημοψήφισμα του 2015: Να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών «Επιτακτική η ανάγκη να ριχτεί άπλετο φως σε όλες τις πτυχές των γεγονότων εκείνης της περιόδου»
Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η δικογραφία δεν δείχνει κάτι μεμπτό για πρώην υπουργούς «Το πρόστιμο που επέβαλε η ΕΕ στην Ελλάδα θα καλυφθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό»
Μητσοτάκης: Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με αυτές που συμμερίζονται την εξωτερική πολιτική της ΕΕ Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες
Δημοσκόπηση Open: Πέρασε το 30% η Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου Παγιώνεται το ΠΑΣΟΚ στην δεύτερη θέση πάνω από την Πλεύση Ελευθερίας
Άρθρο του Αιγύπτιου ΥΠΕΞ στην «Καθημερινή»: Σεβόμαστε το λατρευτικό καθεστώς της Μονής Σινά «Δίνουμε προτεραιότητα στην ενίσχυση της στρατηγικής της εταιρικής σχέσης με την Ελλάδα»
Πέθανε ο πρώην βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Τρυφωνίδης Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το κυβερνών κόμμα
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα θα ασκεί τα δικαιώματά της, ανεξάρτητα από την γκρίνια, η οποία θα εκφράζεται Ανέφερε ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να επιθυμεί την οριοθέτηση με τη Λιβύη
Μητσοτάκης: Η Ευρώπη οφείλει να λάβει υπόψη τα στρατηγικά συμφέροντά της «Να μην αντιμετωπίσει τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες ως business as usual»
Μαρινάκης: Η Ελλάδα προστατεύει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο πεδίο και δεν πρόκειται να διστάσει απέναντι σε καμία αντίδραση «Καμία μομφή Γεωργιάδη εναντίον Δένδια – Καμία διγλωσσία στην κυβέρνηση»
Αυστηρό μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη Επιτυχία της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Η Ελλάδα θα ζητήσει να συμπεριληφθούν στα συμπεράσματα ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο του 2019 «Να καταστεί σαφές και στην Τουρκία αλλά και στην Λιβύη ότι το μνημόνιο αυτό δεν έχει ουσιαστικά καμία πρακτική και νομική αξία»
Ζαχαράκη: Ως Πολιτεία, πρέπει να γίνουμε οι ρίζες για να μπορέσετε να ανοίξετε με ασφάλεια τα φτερά σας Το μήνυμα της υπουργού Παιδείας με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελληνίων εξετάσεων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετείχε σε άτυπη συνάντηση ηγετών για το μεταναστευτικό Πρόκειται για την τέταρτη συνάντηση ηγετών των κρατών - μελών
Θεοδωρικάκος: Θέμα ασφάλειας η πιστοποίηση των ανελκυστήρων – Το λύνουμε οριστικά με τη συμμετοχή των πολιτών Από τον Ιούλιο η πλατφόρμα υποβολής
Κωνσταντοπούλου: Όχι στα εγκλήματα πολέμου και στο ράλι των εξοπλισμών «Είμαστε εδώ για να ορθώσουμε ανάστημα, για να υψώσουμε τη φωνή μας, να προστατεύσουμε τους αμάχους, τα θύματα, τα παιδιά»
Στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες μετέχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τι θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες