Τζιτζικώστας: Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες

Στην Καστοριά ολοκληρώθηκε απόψε η διήμερη περιοδεία του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα, στη Δυτική Μακεδονία. Νωρίτερα, ο κ. Τζιτζικώστας έστειλε «μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» από το Νεστόριο Καστοριάς.

«Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με τη φοροεπιδρομή και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Η ανάπτυξη μένει πίσω. Και βέβαια με όλη αυτή την υπερβολική φορολογία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας», επεσήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στο Νεστόριο, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Πασχάλη Γκέτσιο και τη δημοτική του ομάδα και αργότερα με πολίτες και καταστηματάρχες, που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε στη συνέχεια την Καστοριά και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και μέλη της δημοτικής ομάδας καθώς και με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες και με συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε και το Άργος Ορεστικό, όπου είχε επαφές με πολίτες, περιόδευσε στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ.