Κλήρωσε για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία – Ερωτηματικό η συνδρομή

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέου αρχηγού, όπως αποφάσισε ομόφωνα η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) που συνεδρίασε την Πέμπτη.

Αν χρειαστούν επαναληπτικές εκλογές, ο δεύτερος γύρος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Σε εκκρεμότητα παραμένει ωστόσο το ύψος της συνδρομής που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι πάνε να ψηφίσουν -Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια των γραφείων  του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η ΚΕΦΕ της ΝΔ θα συνεδριάσει ξανά τη Δευτέρα στις 15:00 προκειμένου να "κλείσουν" διαδικαστικά θέματα.
Εκτός από το ύψος της συνδρομής, διαφωνίες, αλλά ηπιότερες, υπήρξαν και για τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων που θα λειτουργήσουν, όπως και με τις κάλπες που θα στηθούν, ζητήματα που επίσης σχετίζονται με το κόστος. Ο προσανατολισμός, πάντως, είναι να στηθούν περί τις 1.300 κάλπες, αριθμός πολύ κοντινός με όσες είχαν στηθεί πριν από έξι χρόνια που ψήφισαν τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ εκλέγοντας τον Αντώνη Σαμαρά.

Εν τω μεταξύ πρεμιέρα στην προεκλογική περίοδο κάνει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκης το ανακοίνωσε μέσω του της προσωπικής του σελίδας στο facebook, ότι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 19.30, θα μιλήσει στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” στον Ταύρο (Πειραιώς 254 – Ταύρος).