Απόψε τα εγκαίνια Τζιτζικώστα στην Αθήνα

Τα γραφεία του στην οδό Πανεπιστημίου 39 εγκαινιάζει απόψε Πέμπτη στις 7.30 μ.μ., ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume».

Το «παρών» στα εγκαίνια αναμένεται να δώσουν οι τέσσερις βουλευτές που στήριξαν την υποψηφιότητά του (Αν. Μ. Ασημακοπούλου, Ν. Μηταράκης, Σ. Κεδίκουγλου, Αντρ. Κατσανιώτης) και πολλά άλλα στελέχη.

Ο κ. Τζιτζικώστας επιμένει ότι, ανεξάρτητα από τα πιθανά ντιμπέιτ, αυτό που χρειάζεται να γίνει μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων είναι πέντε κομματικές θεματικές συνδιασκέψεις (Οικονομία – Επιχειρηματικότητα, Κοινωνική Συνοχή, Νέοι και ανεργία, Θεσμοί στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, Νέοι ρόλοι για τη βάση της Νέας Δημοκρατίας).