“Εναλλακτικό” ντιμπέιτ κάθε χρόνο στη ΔΕΘ προτείνει ο Καμμένος

Την καθιέρωση ενός διαφορετικού ντιμπέιτ, που θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, προτείνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια συνάντησης που είχε απόψε ο κ. Καμμένος με τη διοίκηση της ΔΕΘ είπε ότι τις ερωτήσεις στο ντιμπέιτ θα τις υποβάλλουν στους πολιτικούς αρχηγούς οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων, γιατί -όπως είπε– αυτοί θα πρέπει να ενημερώνονται για τα ζητήματα της οικονομίας και της αγοράς που τους αφορούν άμεσα.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε κορυφαίο τον συνδυασμό πολιτισμού και εμπορίου, που αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της 80ης ΔΕΘ, και επεσήμανε την βαρύτητα των κλαδικών εκθέσεων. Στάθηκε ιδιαίτερα στην έκθεση Freskon, τονίζοντας πως η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει το πανελλαδικό μεταφορικό κέντρο της εγχώριας παραγωγής φρούτων και λαχανικών με κατεύθυνση τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και τη Ρωσία.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας έκανε μία αναφορά στις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας και στις περαιτέρω δυνατότητες ανάπτυξης της, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης στάθηκε ιδιαίτερα στο περιεχόμενο και στα θεματικά αφιερώματα της 80ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην επίσκεψη του στην 80η ΔΕΘ συνοδευόταν από υποψήφιους βουλευτές και στελέχη του κόμματός του.