Καμμένος: Μετά τις εκλογές, δεν θα υπάρχει Μεϊμαράκης

Την ανάγκη να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

«Θα συνεχίσουμε αν ο ελληνικός λαός το θέλει, τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να είχαμε πολλές διαφωνίες, διαφορές, όμως καταφέραμε και βρήκαμε την κοινή συνισταμένη», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

"Ο λαός θέλει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα με εγγυητή της σταθερότητας τους Ανεξάρτητους Έλληνες" δήλωσε χαρακτηριστικά Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές «δεν θα υπάρχει» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - και ίσως και η Φώφη Γεννηματά - ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν βουλευτές της Ν.Δ., που δεν είναι ακροδεξιοί, όπως είπε, και να στηρίξουν κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Για τον κ. Μεϊμαράκη είπε ότι είναι προσωρινός αρχηγός της Ν.Δ. και στην περίπτωση που ηττηθεί στις εκλογές δεν θα μπορέσει να παραμείνει στην ηγεσία και θα απελευθερωθούν δυνάμεις.  Πρόσθεσε μάλιστα πως στο χθεσινό ντιμπέιτ, ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου.