Στη Βαρβάκειο ο Πάνος Καμμένος

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφθηκε το πρωί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, που σε δήλωσή του αναφέρθηκε στα capital controls και τη ζημιά που αυτά έχουν προκαλέσει στην αγορά.

“Επισκεπτόμαστε σήμερα την αγορά, μια αγορά η οποία έχει υποστεί πολύ μεγάλη ζημία από τα capital controls, που κάποιοι επέβαλαν προκειμένου να χτυπήσουν την κυβέρνηση. Αλλά έχουν υποστεί επίθεση και οι πολίτες, οι καταναλωτές”, σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο κ. Καμμένος διαβεβαίωσε πως η πρώτη μέριμνα της κυβέρνησης που θα προκύψει την επομένη των εκλογών είναι να φέρει τη σταθερότητα. “Να εγγυηθούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια που θα φέρουν την ελπίδα. Θα ξαναπάρει μπροστά η αγορά, θα υπάρχουν καταναλωτές και θα μπορέσουν και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες να σταθούν ξανά στα πόδια τους”, επεσήμανε.

“Είναι σημαντικό ότι θα πέσουν χρήματα στην οικονομία, τα οποία δεν θα πάνε στις τσέπες των διαπλεκόμενων, αλλά θα πέσουν στην πραγματική αγορά, αυτή που σήμερα επισκεπτόμαστε”, κατέληξε.