“Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συνεργάζεται με το κόμμα Λαφαζάνη”

Στόχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η είσοδος στη Βουλή, είπε μιλώντας στην εκπομπή «ανοιχτά μικρόφωνα»  στο “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM”, o καθηγητής του ΑΠΘ, Γιώργος Γρόλιος, υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές.

Ο κ.Γρόλιος υπενθύμισε την πρόσκληση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προς τις δυνάμεις της Αριστεράς για συνεργασία, την οποία “αποδέχτηκαν μόνο μικρές ομάδες” και κατηγόρησε τον κ.Λαφαζάνη και τη Λαϊκή Ενότητα ότι «ουσιαστικά ζήτησε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προσχωρήσει στη ΛΑΕ».

«Οι προγραμματικές θέσεις της ΛΑΕ είναι διαφορετικές από τις δικές μας, μας χωρίζουν πολλά από τον κ.Λαφαζάνη, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ.Γρόλιος, ο οποίος προσέθεσε ότι η συνεργασία με τη ΛΑΕ ανακινούσε ζητήματα όχι μόνο πολιτικής αλλά και ηθικής τάξης.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχει περάσει στην αντίπερα όχθη και είναι αστικό κόμμα, ταυτίστηκε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι αντίπαλος».

«Μόνη διέξοδος από την χώρα είναι η έξοδος από την ΕΕ μαζί με την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων σε ένα δρόμο παραγωγικής ανάπτυξης», είπε ο κ.Γρόλιος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι “η παραμονή στην ΕΕ είναι καταστροφική για τη χώρα”

Σε ό,τι αφορά στους οικονομικούς πόρους για την προεκλογική εκστρατεία διευκρίνισε ότι «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οικονομικά θα στηριχτεί στις συνδρομές των μελών και τη δύναμη που δίνει ο λαός». «Ματώνουμε για να δώσουμε τα λεφτά που χρειάζεται η προεκλογική μας εκστρατεία», κατέληξε ο καθ.Γρόλιος.