Γεννηματά: Η χώρα έχει ανάγκη σταθερής πορείας όχι από μαγκιές

"Η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία. Δεν έχει ανάγκη από μαγκιές" τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά φτάνοντας στην Τρίπολη, για να πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Κάλεσε όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ που είναι το σπίτι τους, όπως είπε και υπογράμμισε ότι το κόμμα της θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών, ενώ σημείωσε ότι τα μηνύματα της 3ης του Σεπτέμβρη φέτος είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι "ζητάμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών" και συμπλήρωσε, "δώστε μας την δύναμη για να είμαστε ο καταλύτης. Δεν υπάρχει αυτοδυναμία είναι μια εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Κανένας μόνος του δεν θα σηκώσει το βάρος της εξόδου από την κρίση. Μόνο μαζί μπορούμε. Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη ξανά των Ελλήνων πολιτών".

Υπογράμμισε ότι, "χτίζουμε βήμα - βήμα την νέα κεντροαριστερά που μπορεί να εξασφαλίσει προοδευτική διακυβέρνηση στην χώρα. Καλούμε κάθε δημοκρατικό, προοδευτικό πολίτη να επιστρέψει. Καλούμε όλους αυτούς που πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, που ονειρευτήκαμε μαζί, που αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα".

"Ελάτε πίσω, ελάτε σπίτι σας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν είναι και θα είναι το σπίτι σας" τόνισε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε, "μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τη θετική έκπληξη των εκλογών. Θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών".