Μεϊμαράκης: Θέλω ένα ντιμπέιτ με τον Τσίπρα με ό,τι όρους θέλει

Δυο ντιμπέιτ με «ανοιχτό διάλογο και καθαρές κουβέντες» ζήτησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενόψει των εκλογών. Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και ένα με τον Αλέξη Τσίπρα ξεχωριστά. Όπως είπε δέχεται εκ προοιμίου κάθε όρο «προκαταβολικά δηλώνω ότι δέχομαι όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει» είπε κατά το διάγγελμά του.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε κάθε προσπάθεια πόλωσης και διχασμού. Κυρίως, κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των Ελλήνων. Γι’ αυτό χρειάζεται ανοιχτός διάλογος, καθαρές κουβέντες» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Οι καιροί είναι δύσκολοι. Απαιτούν συναινέσεις, συνεννοήσεις, μετριοπάθεια, έντιμες συνεργασίες. Απαιτούν απαντήσεις σε ένα και μόνο ερώτημα: Τι παραπάνω μπορούμε να κάνουμε για την Ελλάδα; Τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε για τους Έλληνες;» πρόσθεσε.

 «Τούτη την ώρα στέκομαι εδώ, μπροστά σας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μου.

Και το απέδειξα αυτό, στην πράξη. Όχι με λόγια, με έργα, με δύσκολες αποφάσεις.

Είμαι εδώ γιατί, πέρα και πάνω απ’ την πολιτική, βάζω τη χώρα μου, την Πατρίδα μου, την Ελλάδα. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ξεκινήσουμε μαζί, να προχωρήσουμε μπροστά, με σχέσεις, όμως, ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Απευθύνομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες. Ελάτε μαζί μας» απηύθυνε έκκληση ο πρόεδρος της ΝΔ.