Μητρόπουλος: Δε θα γίνω βαρίδι, αλλά εγώ τριπλασίασα τις ψήφους

Διέψευσε τα σενάρια που τον φέρνουν να μη μπαίνει στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, με αφορμή την εκκρεμότητα της υπόθεσης φοροδιαφυγής ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος έχει ασκήσει δριμεία κριτική στις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ανφερόμενος στο «παρών» που ψήφισε για το τρίτο μνημόνιο, τόνισε ότι «την επαύριο της στάσης μου αυτής έθεσα στον Αλέξη Τσίπρα αν υπάρχει ζήτημα με το "παρών" και μου είπε ότι δεν υπάρχει».

«Τις τελευταίες ημέρες μίλησα τετράκις με τον Αλέξη Τσίπρα και δεν μου είπε κάτι» πρόσθεσε ο κ. Μητρόπουλος, στέλνοντας ωστόσο ένα μήνυμα προς την Κουμουνδούρου. «Έκτοτε δεν έχω πληροφόρηση. Δεν θέλω να είμαι βαρίδι αν δεν με θέλει. Αλλά είμαι πρώτος στην περιφέρεια Αττικής και τριπλασιάσα τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε ερώτηση από δημοσιογράφους του MEGA για το κατά πόσο έχει τεθεί θέμα Μητρόπουλου στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητά του, απάντησε ότι δεν το γνωρίζει και θα το ερευνήσει.

Παράλληλα, ο κ. Μητρόπουλος γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει την άποψη του Αλέξη Τσίπρα για το κατα πόσο θέλει να είναι πάλι υποψήφιος στην σημερινή πανελλαδική συνδιάσκεψη.