Μανιφέστο Λαφαζάνη στον Πανελλήνιο: “Να πούμε το ΟΧΙ ως το τέλος”

“Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο ΟΧΙ που θέλουμε να πούμε ξανά, και να το πούμε μέχρι το τέλος”, διεμήνυσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας στον Πανελλήνιο, χαιρετίζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

“Χαιρετίζω την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα της ISKRA, της ιστοσελίδας που έχει κρατήσει ψηλά τη σημαία του αντιμνημονιακού προοδευτικού αγώνα”, τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και μίλησε για ένα βαθύτατα ταξικό και δημοκρατικό “όχι” σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο πρώην υπουργός, που γνώρισε την αποθέωση όταν μπήκε στον Πανελλήνιο, είπε: “Θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος, μέχρι να νικήσουμε. Η παρουσία σας επιβεβαιώνει ότι οι αντιμνημονιακοί αγώνες δεν πήγαν χαμένοι, ούτε τελείωσαν”.

“Στην Αριστερά, τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ αυτοσκοπός. Είναι το μέσο για να υπηρετούμε αρχές αξίες και προοδευτικές πολιτικές, όπως τις κρίνει ο καθένας μας”, ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, που υποστήριξε επίσης την εθνικοποίηση των τραπεζών, προκειμένου να αποκτήσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Το “παρών” στη συγκέντρωση έδωσαν αρκετοί βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών και οι Δημήτρης Στρατούλης, Μανώλης Γλέζος, Κώστας Λαπαβίτσας και Γιάννης Μηλιός.