Καμμένος: Μένω στη κυβέρνηση, αλλά ψηφίζω μόνο τα μέτρα που συμφωνώ

Την πρόθεσή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να υπερψηφίσουν τη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή, αλλά μόνο τα μέτρα τα οποία συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών. Ο κύριος Καμμένος έκανε λόγο για πραξικόπημα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. 

Όπως δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, κάποιοι επιθυμούν να πέσει η κυβέρνηση για να λάβει τη θέση της μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού. 

Αναλυτικά:

"Πήραμε ομόφωνες αποφάσεις. Προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα στην καρδιά της Ευρώπης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός εκβιάστηκε να πει "ναι" σε συμφωνία σε ένα εντελώς διαφορετικό κείμενο από αυτό που συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Το πραξικόπημα συνεχίζεται στην Ελλάδα. Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και αντικατασταθεί από κυβέρνηση που δεν επιθυμεί ο ελληνικός λαός. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό.

Κάτι ανάλογο γίνεται και στο εξωτερικό.

Στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Θα ψηφίσουμε όσα συμφωνήσαμε στο Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι άλλα μέτρα κατά παράβαση της συμφωνίας που είχαμε κάνει. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι από το Βερολίνο, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία.

Η κυβέρνηση εθνικού σκοπού είναι αυτό που επιδιώκουν όσοι κάνουν το πραξικόπημα και επιδιώκουν μία κυβέρνηση ημετέρων. Θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για να χτυπηθεί η διαφθορά και αυτό το σύστημα των ολιγαρχών".